Футболистите на Реал Мадрид се подигравали на Мохамед Салах от

...
Футболистите на Реал Мадрид се подигравали на Мохамед Салах от
Коментари Харесай

Играчите на Реал се гаврили със Салах след финала в ШЛ

Футболистите на Реал Мадрид се подигравали на Мохамед Салах от Ливърпул преди и след финала на Шампионската лига. Кралския клуб завоюва с 1:0 в Париж и победи Ливърпул на край за повторно в последните 5 сезона.

Нападателят на Реал Родриго разкри, че футболистите на отбора са се надъхвали със Салах още преди финала, написа. Причината е, че египтянинът се канеше, че Ливърпул ще си върне на Реал за загубата с 1:3 през 2018. Салах даже си пожелаваше Реал да стигне финала, с цел да може Ливърпул този път да завоюва. Според Родриго някои футболисти не са се сдържали и са се пошегували със Салах и след финала. Начело е бил Лука Модрич, който непосредствено се заял със звездата на Ливърпул.

„ Когато някой те предизвика, от време на време искаш да спечелиш, единствено с цел да можеш да му се подиграеш. На тренировките си викахме: „ Хайде, Салах, давай, Салах “. В главите ни към този момент беше мисълта, че би трябвало да бием, с цел да се подиграваме на Салах. След края на финала минахме около играчите на Ливърпул в коридора. Салах беше малко печален, а Модрич отиде при него и му сподели: „ Пробвай отново другия път. “, описа Родриго.

Ливърпул доминираше във финала и насочи 24 удара, само че Реал стигна до успеха с гол на Винисиус. След мача Салах съобщи, че неговият отбор е заслужавал успеха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР