Футболистите на Миньор (Пк) победиха категорично състава на Струмска слава

...
Футболистите на Миньор (Пк) победиха категорично състава на Струмска слава
Коментари Харесай

Миньор победи Струмска слава, играч на гостите пребит от пернишки запалянковци

Футболистите на Миньор (Пк) победиха изрично състава на Струмска популярност (Радомир) с 3:0 в последния мач от 12-ия кръг във Втора лига. В воин за домакините се трансформира халфът Божидар Васев, който вкара и трите гола в радомирската врата.

Срещата можеше и да не стартира. Преди мача ентусиасти на домакините нанесоха побой над играча от Струмска популярност Борислав Никифоров, който бе откаран в Пирогов. Това бе повода тимът от Радомир да не желае да стартира мача, само че в последна сметка той се състоя.

Още в 7-ата минута Васев получи добър пас в наказателното поле и без да се бави, с добре обмислен удар означи пред погледа на вратаря Драгомир Петков.

В началото на второто полувреме Васев се озова на стрелкова позиция след набег по фланг и с левия крайник още веднъж преодоля вратаря на гостите - 2:0. В 61-ата минута Васев оформи хеттрика си, след центриране на брат му Андреас, той засече неспасяемо топката в мрежата на Струмска популярност - 3:0.

Победата изкачи Миньор единствено на две точки от върха в класирането. Перничани имат 26, а Хебър и Етър са с по две повече. Струмска популярност остава на петото място с 23 точки.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР