Футболистите на Арсенал са големи купонджии, става ясно от обширен

...
Футболистите на Арсенал са големи купонджии, става ясно от обширен
Коментари Харесай

Звездите на "Арсенал" се замесиха в скандал с райски газ и много алкохол

Футболистите на " Арсенал " са огромни купонджии, излиза наяве от просторен материал на английския таблоид " Сън ". Изданието разкрива, че звездите на отбора са си спретнали охолно празненство преди старта на сезона във Висшата лига, а камерите са уловили по какъв начин играчите на Унай Емери се забавляват с божествен газ и доста, доста алкохол.

В епицентъра на купона са Александър Лаказет, Месут Йозил, Матео Гендузи и Пиер-Емерик Обамеянг, а вдишването на азотен оксид от балони наподобява е техният метод да разхлабен.

Arsenal players been caught doing balloons ffs what a club pic.twitter.com/c2WJPTqQ8H
— Harry Hipperson (@hhipperson) December 6, 2018

Действието се развива през август, а забавата е почнала към 23 ч. с водка и шампанско. На купона в лондонски клуб са били поканени и девойки, а сметката на футболистите е била сред 25 000 и 30 000 паунда.

Част от групата напуща заведението към 4 часа сутринта в компанията на дами. Всички, с изключение на футболистите, е трябвало да предадат своите телефони, с цел да не бъдат записани играчите.

Видеото, до което се е добрал таблоидът, е от охранителна камера в самото заведение.



Ръководството на " Арсенал " ще беседва с футболистите след разкритията на " Сън ". Очаква се те бъдат осъдени и от мениджъра на " артилеристите " Унай Емери.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР