Футболистът Пламен Димов заряза дългогодишната си приятелка Благовеста Бонбонова след

...
Футболистът Пламен Димов заряза дългогодишната си приятелка Благовеста Бонбонова след
Коментари Харесай

Бившият на Благовеста от Ергенът я напуснал заради казахстанка, футболистът вече има и дете

Футболистът Пламен Димов заряза дългогодишната си другарка Благовеста Бонбонова след 8-годишна връзка. За това показа самата Благовеста, която една от най-атрактивните участнички в " Ергенът “.

" Вече не сме дружно с Пламен “, призна  красавицата пред  " България Днес “,  но не даде повече детайлности. Сега те излизат за първи път на бял свят.

През пролетта на 2020 година някогашният защитник на " Левски “ играе в локалния казахстански клуб " Окжетепес “. Бонбонова би трябвало да замине при Димов, само че стартира пандемията от ковид и тя остава в България. През това време Пламене намира заместничка на локално равнище и я зарязва поради казахстанка.

За Бонбонова остават единствено болката от измяна и краят на връзката им. Нещата сред Димов и новата му обичана се развиват скорострелно. Те имат дете на няколко месеца и подписаха брак. Казахстанката има дете от предходна връзка, което отглеждат дружно с Пламен.

Красивата Благовеста Цакова, известна в светските среди като Бонбонова и футболистът започнаха връзката си през 2012 година. Половинката на Пламен го поддържаше по времето на престоя му в " Левски “, по-късно отпътува с него за Казахстан. По-късно двамата се завърнаха в родината където играчът носи екипите на " Ботев “ (Пд) и " Черно море “. Бонбонова  бе компактно зад него и го поддържа когато името му бе забъркано в един от най-големите кавги в родния футбол. Играчът бе измежду набедените играчи на " Чермо море “ за симулативна игра при загубата с 1:3 едно от ЦСКА (София).  

Димов и още петима футболисти бяха изгонени от отбора поради съмнителни резултати на полиграф изработен от управлението на клуба. След това Пламен още веднъж отиде да играе в Казахстан и смени Благовества с локална кокона.

Така една от най-сексапилните българки остана сама. Красивото  миньонче стана известно след присъединяване си в състезанието Мис Плеймейт. През 2011 година Бонбонова изгря на корицата на списание " Максим “ и съумя да пробие в немския " Плейбой “, където беше определена за момиче на месец март 2013 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР