Изглежда любовта между Виктория и Дейвид Бекъм Дейвид Робърт Джоузеф

...
Изглежда любовта между Виктория и Дейвид Бекъм Дейвид Робърт Джоузеф
Коментари Харесай

Любовта между Виктория и Дейвид Бекъм се е превърнала в бизнес отношения?

Изглежда любовта сред Виктория и Дейвид Бекъм  Дейвид Бекъм Дейвид Робърт Джоузеф Бекъм (на британски: David Robert Joseph Beckham) е британски футболист, роден е в се е трансформирала в " бизнес връзки ", твърди журналистът на Военновъздушни сили Том Бауър в новата си книга, отдадена на известното семейство.

В " Къщата на Бекъм " създателят счита, че двойката е почнала да води " медийна война ", защото връзките им се раздрусали след слуховете за невярност от страна на Дейвид. " И вместо да се обединят като двойка, те започнаха да се конкурират, като си разпространяват личните бизнес инициативи ", написа Том, представен от таблоидът The Sun, написа dir.bg. 

По негови думи Бекъмови живеят съвсем разграничени, защото непрекъснато им се постанова да пътуват - Дейвид работи в Маями, а Виктория построява стилната си промишленост в Лондон.

" По време на Седмицата на модата в Лондон тя помоли брачна половинка си да се върне, с цел да я почете. Когато отиде в нейна чест, й се прииска да не се бе прибирал ", написа още Бауър. " Някои даже спекулираха, че са скарани. "

Книгата на журналистът рисува напълно друга картина от любовната връзка, която бе показана в неотдавнашния документален сериал на Netflix за фамилията. В нея Том споделя, че макар проблемите си, двойката сякаш е взела взаимно решение да показа обединен фронт и да поддържа " илюзията за щастливо семейство " пред обществеността.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР