Футболистът на немския национален отбор Томас Мюлер смята, че четири

...
Футболистът на немския национален отбор Томас Мюлер смята, че четири
Коментари Харесай

Томас Мюлер също възропта срещу програмата в Лига на нациите

Футболистът на немския народен тим Томас Мюлер счита, че четири поредни мача за подобен къс интервал във футболния шампионат Лига на нациите са прекомерно доста.

Тимът ще направи равенства 1:1 при гостуването си на Италия на 4 юни и семейството на Англия на 7 юни. В събота (11 юни) националният отбор на Германия ще гостува на Унгария, а идващия вторник (14 юни) ще одобри Италия.

" Четири дуела в подобен дребен период са прекомерно доста, само че това е ситуацията. Нашата обстановка е като тази на останалите страни и всеки би трябвало да се оправя с програмата. Все още имаме два идни мача и ще съм доста благополучен, в случай че вземем 6 точки от тях ", разяснява Мюлер пред формалния уеб страница на Германската футболна федерация.

" Отиваме в Унгария с желанието за победа. Но даже, в случай че играем вярно, това не ни подсигурява добър резултат ", добави немският национал.

" Винаги пробвам да отбележа, когато мога, само че не е значимо какъв брой тъкмо голове съм вкарал аз ", сподели още Томас Мюлер.
 Ханзи Флик недоволства от натоварената стратегия
Ханзи Флик недоволства от натоварената стратегия

Вижте какво зави селекционерът на Германия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР