Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев изрази задоловство след успеха на

...
Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев изрази задоловство след успеха на
Коментари Харесай

Галчев: През сезона ще играем хубав футбол и ще сме по-доминиращи

Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев изрази задоловство след триумфа на " сините " против Рига. Това бе последна инспекция за отбора на Николай Костов в Турция, преди завръщането на родна земя.

" Започнахме нерешително, допуснахме ранен гол, само че успяхме да се приспособяваме и заиграхме доста добре. Контролирахме срещата и справедливо победихме. Изправяли сме се два пъти против Рига, добър тим е и поисквам триумф в шампионата му ", стартира той.

" Това е подготовката - да надграждаме това, което сме тръгнали да вършим. В началото е обикновено, изморени играчи и нови условия. С течение на времето успяхме да осъществяваме това, което желаят треньорите ", добави бранителят.

" През сезона ще играем прекрасен футбол и ще сме по-доминиращи. Винаги съм упражнявал оптимално. Каквото е било преди, такова е и в този момент. Очаквам повече отговорност, защото се обрисува да съм титулярен десен бек на Левски. Това е горделивост за мен и желая да си заслужа мястото, като покажа, че не съм просто заряд, тъй че искам да се потвърдя ", съобщи Галчев.

" В момента всички момчета, които са в съблекалнята, упражняват дружно 1-2 години. Има и много гении, това зависи от тях дали ще останат. Имахме шанс с Марин да сме тук, поисквам триумф на младите играчи, всичко си зависи от тях ", сподели той.

" Ще би трябвало да сме мощни против Пирин и да преобладаваме. Не е елементарно, би трябвало да сме оптимално съсредоточени. Ще има много почитатели, само че ще се усещаме домакини в Благоевград. Пожелавам една сполучлива година на всички почитатели на Левски, дано ни поддържат, както до момента. Те са неповторими, дано са все по този начин всеотдайни към клуба ", показа той.
 Левски с трета победа в Турция,
Левски с трета победа в Турция, " сините " се оправиха и с латвийския Рига

Възпитаниците на Николай Костов се постановиха с 3:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР