Футболистът на Етър Даниел Младенов отдаде домакинската загуба на неговия

...
Футболистът на Етър Даниел Младенов отдаде домакинската загуба на неговия
Коментари Харесай

Дани Младенов: Заспахме за 10 минути, надявам се Левски да победи Лудогорец

Футболистът на Етър Даниел Младенов отдаде домакинската загуба на неговия тим с 1:3 от ЦСКА-София на заспиване за 10 минути в редиците на болярите.

“Донякъде не ни доближи шанс, а може би и класа. Тези мачове ги чакаме с неспокойствие, тъй като стадионът е цялостен. Щеше да е хубаво в случай че бяхме взели точка, а аз желаех и три.

Третият гол ни пречупи. Хубаво, поведоха с 2:0, само че стана 2:1. Трябваше да ги държим напрегнат до самия край, само че ни вкараха трети гол.

През първото полувреме ги надиграхме. Не си припомням ЦСКА да е имал състояние. През второто ни вкараха два гола за 5-10 минути, само че това е футболът.

Ако на подобен мач нямаме предпочитание и упоритост да победим, в кой? Стадионът би трябвало да е по този начин цялостен във всеки мач. Да не се дублирам, само че заспахме за 10 минути.

Първото полувреме ги надиграхме и би трябвало да съжаляваме, че не вкарахме гол. През второто полувреме ЦСКА заставам добре на терена.

Трябва да си имаме вяра и побеждаваме, с цел да пълним стадиона”, сподели Младенов, който разгласи, че на следващия ден ще е за Левски против Лудогорец.

“Надявам се на следващия ден Левски да победи. Феновете жадуват за купа на Левски или ЦСКА. Ако Левски победи, шампионата ще стане доста по-интересно. Ссигурен съм, че хората ще вървят повече на мачове”, разгласи Младенов. Първа лига 25 кръг, събота 9 март  Етър 1:3краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР