Футболистът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман запазва пълно мълчание относно

...
Футболистът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман запазва пълно мълчание относно
Коментари Харесай

Защо Гризман мълчи?

Футболистът на Атлетико Мадрид Антоан Гризман резервира цялостно безмълвие по отношение на своето бъдеще. Всички упования са французинът да напусне „ дюшекчиите “ и да премине в Барселона.

27-годишният футболист обаче желае да резервира отлични взаимоотношенията си с всички в Атлетико Мадрид и това е една от аргументите Гризман да резервира цялостно безмълвие по тематиката.

Французинът отговори с безмълвие на последната оферта, която получи от изпълнителния шеф Мигел Анхел Хил Марин на срещата в петък, на която участва ѝ старши треньорът Диего Симеоне. Всичко останаха сюрпризирани от мълчанието на Гризман, защото от Атлетико Мадрид не престават да чакат отговор от него, откакто той изрично отхвърли първите три оферти, които получи от клуба.

Антоан Гризман знае, че най-умното нещо в този момент е да не приказва, с цел да не се подвига звук към него.

Той резервира цялостно безмълвие и по време на празненствата в Атлетико Мадрид във връзка извоювания трофей в Лига Европа. Феновете скандираха: „ Гризман, остани! Гризман, остани! “. Всички чакаха френският футболист да приказва пред натрупалото се голям брой след невероятния край, който изигра, само че той в нито един миг не взе микрофона.

От Атлетико Мадрид вършат всевъзможни опит да го задържат и даже му предложиха заплата по-голяма от 20 милиона евро, която на процедура наподобява непостижима за финансовата сметка на клуба.

Гризман организира няколко диалога с футболисти от Барселона, само че това всичко остава прикрито за медиите. Французинът сигурно няма да разяснява тематиката на първо място публично и дефинитивно да стане факт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР