Футболистът Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория отправиха призив към

...
Футболистът Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория отправиха призив към
Коментари Харесай

Дейвид и Виктория Бекъм събират средства за децата от Украйна

Футболистът Дейвид Бекъм и брачната половинка му Виктория насочиха апел към феновете си да ги поддържат в самодейността за набиране на средства за бежанците, които търсят избавление от войната в. Във видео двойката насочи значимо обръщение.

„ Подобно на вас, аз също следих обстановката в Украйна с смут и не можех да допускам какво се случва “, сподели Бекъм. „ Майки, които са принудени да бягат с децата си. Разделени фамилии. Деца измъкнати от от леглата им, с цел да се трансфорат в бежанци за една нощ. “

Футболистът е дълготраен дипломат на благосклонност към УНИЦЕФ. В Международния ден на дамата, Дейвид Бекъм прикани хората да оказват помощ, като подаряват средства за децата. Той и брачната половинка му са сложили началото, като са дарили сума за идеята.

Над 2.1 млн. души са избягали от Украйна към 8 март 2022 година, като по-голямата част от тях са дами и деца. Това е най-бързо разрастващата се бежанска рецесия в Европа от Втората международна война насам.

Средствата, които семейство Бекъм събират, с цел да дарят, ще бъдат употребявани за медикаменти и убежища за децата, избягали от войната. А ние се надяваме, че и други известни персони ще последват образеца им, с цел да съумеят най-малките да запазят вярата си за по-добро и ярко бъдеще.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР