Футболистът Благой Георгиев за пореден път демонстрира суета и опъна

...
Футболистът Благой Георгиев за пореден път демонстрира суета и опъна
Коментари Харесай

Джизъса опъва бръчки на бартер

Футболистът Благой Георгиев за следващ път показва суетност и опъна бръчки с лазер. Джизъса, както е прочут в светското пространство, се подложи на редица процедури, с цел да заличи няколко години от лицето си.

Запознати издадоха, че той към този момент си е поставил и ботокс, което е нещо обичайно за известите у нас. Той самичък се похвали с осъществените интервенции, като даже си качи фотография в персоналния си профил обществената мрежа Инстаграм. Кадърът пък ясно отговори на доста от почитателите му, че той се разкрасява на бартер и против реклама, без да заплаща и лев.

Припомняме ви, че от доста време насам Благой припечелва точно като инфлуенсър, както той по този начин и половинката му Златка Райкова. Блондинката подкрепя фамилния бюджет и с бранд за облекла, който развива у нас от дълги години.

Самият Благой също направи няколко опита да развива личен бизнес, като преди година разгласи, че пуска футболна академия и взе да ръководи няколко стадиони в региона на столицата. Месец след оповестяването обаче не се чу нищо повече нито за академията, нито за стопанисваните стадиони. Вместо да учи децата на футбол, Георгиев залага на развиването на обществени мрежи, където припечелва по няколко хилядарки от разнообразни реклами, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР