Футболистът Благой Георгиев ще остави на Есмер цялото придобито имущество

...
Футболистът Благой Георгиев ще остави на Есмер цялото придобито имущество
Коментари Харесай

Разводът на годината: Благо оставя всичко на Есмер

Футболистът Благой Георгиев ще остави на Есмер цялото добито имущество по време на своя брак с рускинята. Звездната двойка ще се разведе по взаимно единодушие. Новината беше доказана от непосредствен другар на Джизъса. Делото по развода се чака да премине без драми.

Джентълменски Георгиев е решил да не предявява искания към активите, които по закон би трябвало да бъдат поделени 50 на 50. Придобивките не са по никакъв начин дребни. Най-скъпата от тях е първокласен ресторант в центъра на Москва, който е оценен на към 1 млн. $. Другото огромно бизнес начинание, което футболистът стартира с жена си, е клиника за естетична хирургия.

"Наистина Благо ще се развежда - разяснява представителят на Джизъса - Наско Лазаров. - Той ще обезпечи и Есмер, и сина им Елай. ", написа в. "България през днешния ден ".

Малчуганът, който е на година и половина, ще получи апартамент. Подсигурени жилища имат и другите две деца на Джизъса. 7-годишната Йоанна и Давид, който след няколко месеца става на пет, в никакъв случай не са били подценявани от баща си. Те даже участваха на сватбата на Благо и Есмер преди повече от 2 години. Първите две деца на Джизъса са от неговата дългогодишна другарка - гимнастичката Христина Витанова, с която по този начин и не подписа брак.

Разривите сред футболиста и съветската танцьорка започнаха година след техния брак. Есмер не беше никак удовлетворена от непрекъснатите пътувания на Благо. Част от тях Джизъса оправдаваше с футболните задължения. Честите визити до България се случваха под предлог че той посещава децата, до момента в който в действителност той обикаляше столичните чалготеки, заобиколен от разнообразни обожателки.

Есмер е доста ревностна и дебнеше из обществените мрежи и българските медии какво прави половинката ѝ преди с смут да открие, че вместо да гушка Давид и Йоанна, Благо се появява в компанията на непознати дами. Точно това стана и причина Георгиев да спре краткотрайно своя профил в Инстаграм, с цел да не бъде в допълнение шпиониран. Следваха чутовни кавги и разправии, двамата се разделяха и събираха неведнъж.

Сега явно чашата е преляла и няма връщане обратно. Есмер и Джизъса са се разбрали, че бракът им завършва, още преди футболистът да се прибере в България. Самият Георгиев удостовери, че нещата отиват в тази посока. След като го попитали за какво жена му е изтрила всичките им общи фотоси, Благо дал отговор, че очевидно към този момент не ѝ е приветлив.

До развода напълно не се е стигнало елементарно, описват другари на футболиста. Благо Георгиев дълго време е обмислял по какъв начин тъкмо да постъпи. Футболистът не желал да се разделя с жена си поради мощната си религия. Според нея разбиването на църковен брак, какъвто той има с Есмер, е огромен грях. В последна сметка Благой е решил, че е най-добре да се раздели със брачната половинка си, само че би трябвало да потърси помилван за това.

Футболистът възнамерява на Великден да отиде в българския манастир на Атон, където да направи тъкмо това - да потърси помилван на постъпките си от светите монаси. Футболистът няма желание да поставя завършек на връзките, които има в Русия. Благой е изявил съществено предпочитание да стартира бизнес в страната, като употребява контактите, които си е основал през годините. Успоредно с това Благой ще има опция да вижда Елай, както и Есмер. По сходен метод някогашният национал резервира своите връзки с Христина Витанова. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, а гимнастичката прощаваше изневерите на футболиста.

Есмер загатна, че има нов почитател, като не пропусна да се похвали с голям букет рози на своята страница в Инстаграм. Няколко дни по-рано тя се появи и с различен букет, само че от лалета. Снимката още веднъж бе качена в Инстаграм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР