Фулъм сложи край на престоя на Саутхемптън във Висшата лига,

...
Фулъм сложи край на престоя на Саутхемптън във Висшата лига,
Коментари Харесай

Фулъм прати Саутхемптън в Чемпиъншип, Митрович се завърна с гол

Фулъм постави завършек на престоя на Саутхемптън във Висшата лига, след го победи с 2:0 като посетител в дуел от 36-ия кръг на елита на Англия. Попаденията в мача на „ Сейнт Мерис Стейдиъм “ вкараха Карлос Винисиус и Александър Митрович, като по този метод „ котиджърс “ събраха 51 точки и се изкачиха до 9-ото място. „ Светците “ пък остават последни с 24 точки и без шансове да се спасят.

В средата на първото полувреме футболистите на лондончани имаха искания за дузпа за игра с ръка на Лянко, само че съдията Томас Брамал подмина обстановката, а и не бе викнат да гледа ВАР.

Две минути след началото на второто полувреме Карлос Алкарас прати топката в мрежата на Бернд Лено, само че голът не бе зачетен поради засада.

При ответната офанзива Харисън Рийд сподели добър взор над играта и подаде към Карлос Винисус, който от близко порази вратата на Саутхемптън.

В 72-ата минута завърналият се след наказване Александър Митрович засече центриране на Хари Уилсън и от близко вкара втори гол за отбора на Марко Силва.

До края на мача не се стигна до повече попадения и по този начин изпадането на Саутхемптън от Висшата лига бе официализирано! 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР