Fujitsu подпомага глобалната , като пуска на пазара достъпен за

...
Fujitsu подпомага глобалната , като пуска на пазара достъпен за
Коментари Харесай

Fujitsu пуска високопроизводителен сървър за масовия потребител

Fujitsu подкрепя световната, като пуска на пазара наличен за всеобщия консуматор сървър с NVIDIA GPU-ускорени калкулации за новаторски натоварвания с изкуствен интелект. Портфолиото обезпечава високоскоростна продуктивност за комплицирани за обработка задания както през днешния ден, по този начин и в бъдеще.

Понастоящем множеството данни, събирани и съхранявани от организациите, остават неизползвани. Но основаните на NVIDIA GPU-ускорени калкулации ще трансформират това. Според проучване на Gartner пазарът на сървърни графични процесори продължава да се уголемява с над 20% CAGR. Предприятията все по-често употребяват графични процесори в центровете за данни, с цел да ускорят доста продуктивността на процесите, в това число изкуствен интелект, науки за данните, надълбоко образование, разбор на данни, виртуални десктоп инфраструктури (VDI) и графики.

Разработени извънредно за GPU-ускорени работни среди, новите Fujitsu PRIMERGY GX2460 M1 сървъри усъвършенстват както изчислителните благоприятни условия, по този начин и работата на NVIDIA графичните процесори и прехвърлянето на данни, употребявайки най-новата технология с усъвършенствани AMD процесори и високоскоростни PCIe Gen4.0 шини. Това дава забележителен подтик на продуктивността на сървъра за натоварвания с огромно количество данни. Организациите могат да си основат конкурентно преимущество като отключат нови изгоди и ускорят извличането на стойност от своите данни, което ще им разреши да трансформират потребителското прекарване, да разкрият нови пазари и да усилят продуктивността на чиновниците си и процесите.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Последните месеци ни сложиха пред тестване ка...

Отлично съответствие цена-производителност за комплицирани корпоративни задания

Предлагайки чудесно съответствие цена-производителност за необятен набор от комплицирани корпоративни задания, двупроцесорният рак сървър PRIMERGY GX2460 M1 разполага с второ потомство AMD EPYC процесори с до 32 ядра, 1TB DDR4 памет и до 4 NVIDIA сървърни графични процесори. Осем NVMe/SATA дискове подсигуряват стремително бързо предпазване на огромни количества данни, до момента в който до шест високоскоростни PCIe Gen4.0 слота поддържат графични процесори, варианти за предпазване на данни и мрежови карти за гъвкаво уголемение. С компактния си размер, универсалният сървър е планиран да бъде енергийно ефикасен, като подсигурява ниски разноски за владеене (TCO). Той се ръководи елементарно дружно с други дейта център инфраструктурни запаси чрез (ISM).



" Данните са основният фактор за бизнес в днешния свят, насочен към данните, за всички промишлености, без значение от размера на компанията. Тъй като информацията продължава да пораства експоненциално, организациите би трябвало да я придвижват по-бързо, да съхраняват по-големи количества и да я обработват в периферията, центровете за данни и облака. GPU-ускорените калкулации са платформата, от която имат потребност, с цел да го създадат интелигентно.

Точно по тази причина разширихме нашето PRIMERGY портфолио с представянето на PRIMERGY GX2460 M1 – напълно нова, произведение на изкуството сървърна категория, която дава на клиентите идеалното решение за техните изкуствен интелект, науки за данните, графика, високопроизводителни калкулации (HPC) и VDI среди. Използвайки увеличена изчислителна мощност, бизнесът ще може да извлече повече от своите данни, да отключи нови благоприятни условия и да реализира своите най-амбициозни тактики за напредък, ръководени от данните ", споделя Оливие Делашапел, началник на ръководство на категории артикули в Европа във Fujitsu.

Цена и наличия

PRIMERGY GX2460 M1 ще бъде разполагаем за поръчки от ноември 2020 година от оторизирания за България дистрибутор АЛСО България ЕООД, както и посредством SELECT партньорската мрежа на Fujitsu.

Повече за разработките на Fujitsu и настоящите трендове, четете в.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР