Фронтменът на група Сигнал“ Данчо Караджов, който това лято поведе

...
Фронтменът на група Сигнал“ Данчо Караджов, който това лято поведе
Коментари Харесай

„Сигнал“ уж скочиха на чалгата, а забиват на сцената на Преслава и Галена

Фронтменът на група „ Сигнал “ Данчо Караджов, който това лято поведе война с чалгата, ще пее в чалготека, научи HotArena.

Рокаджийската група има присъединяване в чалга клуб в Студентски град в столицата. Още по-скандално е, че присъединяване им ще бъде точно на Деня на националните будители (1 ноември). През лятото „ Сигнал “ оповестиха, че потеглят на турне по родното Черноморие, което е самобитен поход против чалгата.

„ Винаги сме били срещу чалгата. Не може обществото да се отъждествява с най-просташката музика. Това не е попфолк, а чиста чалга. Разочарован съм. Въпреки че неотдавна започнаха да се очовечават – пуснаха няколко балади. Ще спасим красивите черноморски туристически градчета от чалга нашествието и ще поддържа българския рок “, сподели преди време Караджов.

Само няколко месеца по-късно рокаджиите ще се изявят на сцена, където постоянно с микрофон излизат Преслава, Галена и всевъзможни известни и незнайни чалгаджийки.

„ Вие сте позор. Загубихте ме като почитател “, написа обожател в обществените мрежи, признавайки, че е отчаян от решението на музикантите.

„ Не виждам нищо притеснително в присъединяване ни. Ние сме експерти и това ни е работата. И различен път сме свирили в чалга заведение и не е имало проблеми. Ще ми е доста сладка победа да накарам хората, които слушат чалга, да се забавляват с нас “, разяснява пред „ България през днешния ден “ Караджов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР