Фронтменът на германската рокгрупа Скорпиънс Клаус Майне изказа съболезнования по

...
Фронтменът на германската рокгрупа Скорпиънс Клаус Майне изказа съболезнования по
Коментари Харесай

Фронтменът на Скорпиънс: Михаил Горбачов бе лъч светлина в Кремъл

" Фронтменът на немската рокгрупа " Скорпиънс " Клаус Майне изрече съболезнования във връзка кончината на Михаил Горбачов и го дефинира като лъч светлина на фона на останалите руски водачи, съобщи " Редакционснецверк Дойчланд ", заяви Българска телеграфна агенция.  

Музикантът разказа някогашния началник на Съюз на съветските социалистически републики като харизматична персона и самоуверен модернизатор, който даде опция на източните и западните германци да се обединят ". Клаус Майне също по този начин описа по какъв начин по време на едно от визитите на групата в Москва се срещнал с Горбачов в офиса на неговата фондация и го уверил, че германците в никакъв случай няма да не помнят какво е направил за тях.

" Сбогом, Горби! Спасибо (благодаря на руски) ти за всичко! ", съобщи артистът.

Първият и финален президент на Съюз на съветските социалистически републики Михаил Горбачов умря във вторник в Москва на 91-годишна възраст.

Сред най-големите шлагери на " Скорпиънс " е " Вятърът на смяната " ( " Wind of Change " ), написана от Клаус Майне и въодушевена от присъединяване на групата в Московския интернационален фестивал на мира през 1989 година Песента отразява края на Студената война.

През декември 1991 година, малко преди оставката си, Михаил Горбачов одобри в Кремъл членовете на " Скорпиънс ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР