Френското министерство на здравеопазването заяви в четвъртък, че 2,135 милиона

...
Френското министерство на здравеопазването заяви в четвъртък, че 2,135 милиона
Коментари Харесай

3, 2% от французите са получили първа доза от COVID ваксина

Френското министерство на опазването на здравето съобщи в четвъртък, че 2,135 милиона души са получили първа доза ваксина против COVID-19 о т началото на имунизационната акция. 535 775 души са получили втора доза. 3,2% от общото френско население е получило най-малко една доза, се споделя в известието на министерството, представено от " Ройтерс ".

Британският вариант на вируса COVID-19 е засечен при една четвърт от всички новозаразени във Франция, съобщи в четвъртък здравният министър Оливие Веран. Той също по този начин сподели, че резултатите от изследване на 17 000 позитивни теста за COVID-19 в цялата страна демонстрират, че южноафриканските и бразилските разновидности в този момент съставляват 4% до 5% от всички нови случаи.
 Над 20% в Германия, Съединени американски щати и Франция няма да се имунизират против COVID-19
Над 20% в Германия, Съединени американски щати и Франция няма да се имунизират против COVID-19

Само 11% от американците и 13% от французите се доверяват на държавното управление

" Разпространението на тези два разновидността на френска територия не е неизбежно ", сподели той на конференция. Той също по този начин сподели, че през идващите седмици държавното управление ще реши дали би трябвало да затегне ограниченията за преодоляване на ковид.

Припомняме, че по-рано през февруари стана ясно, че 1/4 от

Близо всеки четвърти на десетима души във Франция, повече от 25% от тези в Съединени американски щати и 23% в Германия споделят, че те несъмнено или евентуално няма да се имунизират против ковид . Това демонстрира социологическо изследване, което акцентира голямото предизвикателство пред държавните управления.

Само 11% от американците и 13% от французите се доверяват на държавното управление като сигурен източник на информация за имунизациите, сочи анкетата на Kantar Public от предишния месец.
 Франция стартира произвеждане на Covid ваксини
Франция стартира произвеждане на Covid ваксини

Недостигът на вноса принуди управляващите да ускорят вътрешното произвеждане
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР