Френското министерство на Европа и външните работи осъди израелската бомбардировка

...
Френското министерство на Европа и външните работи осъди израелската бомбардировка
Коментари Харесай

Франция осъжда убийството на свой работник при израелска стачка в Рафах в Газа

Френското министерство на Европа и външните работи осъди израелската бомбардировка на жилищна постройка в Рафах, при която почина един от нейните чиновници в район, разгласен преди този момент за безвреден зона.

„ Франция осъжда тази бомбардировка на жилищна постройка, която аргументи гибелта на доста други цивилни. Настояваме израелските управляващи да хвърлят светлина върху събитията към тази бомбардировка допустимо най-бързо “, се споделя в изказване на външното министерство в неделя.

Къщата беше ударена в сряда вечерта, убивайки служителя и 10 други, които са се укривали с сътрудници и членове на фамилията си в жилищното място.

Служителят е работил с френското държавно управление в Газа от 2002 година и някои от членовете на фамилията му към този момент са били евакуирани от Газа, сподели министерството, като изрече съболезнования.

Изявлението на министерството е оповестено в миг, когато външният напън върху Израел нараства заради неговите „ безразборни “ бомбардировки в Газа. Твърди се, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР