Френско-американският актьор Тимъти Шаламе ще се превъплъти в американския музикант

...
Френско-американският актьор Тимъти Шаламе ще се превъплъти в американския музикант
Коментари Харесай

Тимъти Шаламе ще бъде Боб Дилън в предстоящ биографичен филм

Френско-американският артист Тимъти Шаламе ще се превъплъти в американския музикант и стихотворец Боб Дилън в иден биографичен филм, наименуван „ Напълно незнаен “, заяви „ Холивуд рипортър “.

Сценарист на кино лентата е Джей Кокс. Проектът е основан на книгата „ Дилън става електрически “ на Илайджа Уолд от 2015 година

По време на изявление за електронното издание „ Колайдър “ в границите на фестивала, отдаден на Междузвездни войни в Лондон,  режисьорът на кино лентата Джеймс Манголд изрично удостовери, че Шаламе ще пее в биографичната продукция.

Timothée Chalamet will do his own singing in upcoming Bob Dylan biopic ‘A COMPLETE UNKNOWN’ from director James Mangold.

The film will begin production this August.
— Film Updates (@FilmUpdates)
Манголд, който режисира също идния „ Индиана Джоунс и реликвата на ориста “, изясни какво го е привлякло към биографичния филм за Боб Дилън.

„ Това е едно необикновено време в американската просвета и в историята на младия, 19-годишен Боб Дилън, който отива в Ню Йорк с два $ в джоба си и се трансформира в международна сензация за три години. Първоначално става част от обществото на фолк музиката в Ню Йорк и по-късно, несъмнено, го изпреварва в избран миг “, изясни Манголд. „ Това е извънредно забавна действителна история, и то за един толкоз забавен миг в американската просвета. “

Timothée Chalamet will do his own singing in that Bob Dylan biopic
— The A.V. Club (@TheAVClub)
Манголд добави, че фотосите евентуално ще стартират през август, както и че фигурите на музиканти като Уди Гътри, Пийт Сийгър и Джоан Байз също ще участват във кино лентата.

Шаламе е звездата на филмите „ Напълно и напълно “, „ Дюн: Част втора “, който следва да излезе през ноември, и „ Уонка “, който ще излезе в кината през декември. За английското издание на сп. „ Вог “ предходната година артистът посочи, че в „ Уонка “ – филм, който е предистория на романа на Роалд Дал от 1964 година „ Чарли и шоколадовата фабрика “, той има седем музикални осъществявания.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР