Френският универсален футболист на ЦСКА - Тибо Вион ще се

...
Френският универсален футболист на ЦСКА - Тибо Вион ще се
Коментари Харесай

Тибо Вион се завръща в титулярния състав на ЦСКА

Френският повсеместен футболист на ЦСКА - Тибо Вион ще се завърне в титулярния състав за семейството на Славия, откакто се появи в края на първия полуфинален мач с " белите ", а по-късно остана не употребена запаса във безконечното дерби с Левски, написа " Тема Спорт ".

26-годишният състезател ще работи на титулярната си позиция отдясно на защитата на мястото на санкции Иван Турицов. Карето в защита ще бъде попълнено от възобновения от травма Томас Лам, Мено Кох и Брадли Мазику.
 Алън Пардю с изненадващо решение
Алън Пардю с изненадващо решение

Върна Жуниор Нзила в главния състав на " алените "

В центъра на терена пък ще се завърне Амос Юга. Африканецът игра в ядрото на ариегарда в последните два мача и се показа на положително равнище на непривичната позиция, като спомогна " армейците " да запишат две сухи мрежи. Утре той ще си партнира с Карло Мухар. Единствените въпросителни пред Алън Пардю са по отношение на изпълнителите по двата фланга и зад тила на нападателя Кайседо.

Йоан Баи и Яник Вилдсхут разочароваха против Левски, а слаб мач изигра и Греъм Кери. Не е изключено обаче някой от тях да получи нов късмет да се потвърди. Другите варианти са надлежно Маурисио Гарсес и Георги Йомов за двата фланга и Федерико Варела за позицията нападателен полузащитник.
 Гриша Ганчев няма желание да се отдръпва от ЦСКА
Гриша Ганчев няма желание да се отдръпва от ЦСКА

Следи изкъсо процесите в столичния гранд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР