Френският президент Еманюел Макрон осъди "изключително грубите" коментари, отправени към

...
Френският президент Еманюел Макрон осъди "изключително грубите" коментари, отправени към
Коментари Харесай

Война между Макрон и Болсонаро заради френската президентша

Френският президент Еманюел Макрон осъди "изключително грубите " мнения, отправени към брачната половинка му Бриджит от бразилския му сътрудник Жаир Болсонаро.

"Той направи някои извънредно груби мнения във връзка с жена ми ", сподели Макрон по време на конференция, когато беше помолен да реагира на изказванията на бразилското държавно управление за себе си.

"Какво мога да кажа? Тъжно е. Тъжно е на първо време за него, а по-късно за бразилците ", добави той.

В неделя последовател на Болсонаро разгласява известие във Фейсбук, в което се подиграва с появяването на Бриджит Макрон и я съпоставя с първата дама на Бразилия Мишел Болсонаро.

„ Сега разбирате за какво Макрон атакува Болсонаро ", написа той под не изключително сполучлива фотография на 65-годишната Бриджит Макрон, която е с 28 години по-голяма от брачната половинка на Болсонаро - Мишел.

Болсонаро отговори: "Не унижавайте индивида, ха-ха ".

"Мисля, че бразилските дами евентуално ще се срамят да прочетат това от своя президент. Мисля, че бразилците, които са страховит народ, евентуално ще се срамят от това държание...

И защото усещам другарство и почитание към бразилския народ, се надявам, че доста скоро те ще имат президент, който се държи по верния метод ", сподели Макрон.

За повече информация: The Guardian
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР