Френският национал Кристофър Нкунку отпадна от състава за Световното първенство

...
Френският национал Кристофър Нкунку отпадна от състава за Световното първенство
Коментари Харесай

Френски национал отпадна от състава за световното след нелепа контузия

Френският национал Кристофър Нкунку отпадна от състава за Световното състезание по футбол откакто получи травма на тренировката на отбора нощес. Нападателят на немския Република България Лайпциг пострада при конфликт с Едуардо Камавинга при двустранна игра на заниманието и напусна с помощ терена.

По-късно бе доказано, че Нкунку няма да пътува за Катар, защото извършените проби са посочили, че има изкълчване на лявото коляно. Той записа 37 гола и 11 асистенции през календарната година и 17 попадения в 23 мача за Република България Лайпциг.

Френската футболна федерация е изпратила здравното досие на Кристофър Нкунку до Международната централа (ФИФА), с цел да получи позволение да повика нов състезател на негово място. Очаква се нападателят да бъде сменен от един всред Уисам Бен Йедер, Муса Диаби, Мартен Терие или Рандъл Коло Муани.

Старши треньорът на Франция Дидие Дешан и футболистите отпътуват за базата на отбора в Доха през днешния ден. „ Петлите “ ще стартират присъединяване си на Мондиал 2022 с дуел против Австралия на 22 ноември.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР