Френският гранд Пари Сен Жермен излиза тази вечер срещу отбора

...
Френският гранд Пари Сен Жермен излиза тази вечер срещу отбора
Коментари Харесай

Меси и ПСЖ загряват за Реал Мадрид с битка срещу кандидат за топ 4 във Франция

Френският гранд Пари Сен Жермен излиза довечера против тима на Рен в мач от 24-ия кръг в Лига 1. Двубоят се явява генерална подготовка за парижани преди доста значимия 1/8-финален конфликт против Реал Мадрид в Шампионска лига, който ще се играе идния вторник.
Може ли Рен още веднъж да шокира ПСЖ?
Рен е пети във краткотрайното нареждане във френското състезание и е на единствено една точка от топ 4. Не е изключено Маурисио Почетино да запази част от титулярите си, а това да отвори шансове на Рен. efbet предлага 1.60 коефициент за победа на ПСЖ, 4.50 за еднакъв и 5.60 за победа на Рен.



Меси не вкара в предния мач против Рен, ще се разпише ли в този момент?
В последните си два мача против Рен отборът на ПСЖ няма победа - тъждество (1:1) и загуба (2:0) при последната им среща, изиграна при започване на октомври. Тогава ПСЖ игра в офанзива с Меси, Неймар, Мбапе и Ди Мария, само че не съумя да вкара гол.

За днешния дуел efbet предлага 2.40 коефициент за под 2,5 гола в мача и 1.65 за над 2,5 гола. Пазарът за двата тима да отбележат гол в мача е със ставка 1.80. Обратният залог - да няма гол/гол, пък се котира на 2.15 коефициент. За гол на Меси когато и да е на мача коефициентът е 2.20.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР