Френската полиция застреля 17-годишен младеж, който не е спрял, когато

...
Френската полиция застреля 17-годишен младеж, който не е спрял, когато
Коментари Харесай

Полицай застреля 17-годишен, не е спрял на негов сигнал край Париж

Френската полиция простреля 17-годишен юноша, който не е спрял, когато му е подредено от органите на реда край Париж във вторник.

Видеоклип, публикуван в обществените мрежи, демонстрира по какъв начин служител на реда насочва револвер към водача на кола, преди да се чуе изстрел. След това колата се разрушава и стопира.

Тийнейджърът е умрял от изстрел в гърдите на място, макар помощта на Спешна помощ.

15 души бяха задържани след митинги и вълнения през нощта.

Кадрите от случая, демонстрират по какъв начин двама служители на реда се пробват да спрат автомобила. Единият насочва оръжието си към водача през прозореца и наподобява стреля от упор.

Жертвата е се споделя Наел М. По време на стрелбата други двама също са били в колата - единият е избягал, а другият е задържан от полицията.

38-годишният служител на реда, упрекнат в стрелбата по младежа, е арестуван по обвинявания в ликвидиране.

Стрелбата провокира серия от митинги във вторник вечерта в Нантер, региона на запад от Париж, където беше погубен младежът.

Колите и кофите за отпадък бяха запалени, а автобусните навеси разрушени. Фойерверки бяха пуснати и край полицейското ръководство. Полицията за битка с безредиците употребява сълзотворен газ, за ​​да разпръсне протестиращите, някои от които построиха барикади през цялата нощ.

Френските управляващи са почнали две обособени следствия след гибелта на младежа - едно за допустимо съзнателно ликвидиране от лице на обществена власт и друго за некадърност на водача да спре и хипотетичния опит да убие служителя на реда.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР