Френската министърка по въпросите за равенството между жените и мъжете

...
Френската министърка по въпросите за равенството между жените и мъжете
Коментари Харесай

Париж ще разследва престъпните деяния на покойния финансист Епстайн във Франция 

Френската министърка по въпросите за равенството сред дамите и мъжете и битката против дискриминирането Марлен Шиапа прикани да се проверяват дейностите във Франция на Джефри Епстайн - американския финансист, който бе открит мъртъв след явно самоубийство по време на ареста му по обвинявания в образуване на проституция и полов тормоз и употреба на малолетни , съобщи Ройтерс.

" Американското следствие извади на бял свят връзки с Франция. За нас, затова, е доста значимо, както и за жертвите, да бъде стартирано следствие и във Франция, тъй че този въпрос да бъде напълно разнищен ", сподели Шиапа в декларация.

Епстайн бе задържан на 6 юли в щата Ню Джързи, откакто кацна с частен аероплан от Париж. " Ню Йорк таймс " заяви, че е имал благосъстоятелност във френската столица. Богат финансист с необятни контакти, Епстайн от години бе прицел на обвинявания в полов тормоз на девойки и млади дами . Той бе открит обесен в килията си във федерален затвор в Ню Йорк в събота. 

" Бихме желали да използваме този случай, с цел да изразим още веднъж оптималната си решителност да пазиме млади девойки от полово принуждение и изключително от употреба от престъпни мрежи. Това ще докара до оповестяване на нови мрежи (за тази цел) до края на тази година ", добави френската министърка.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР