Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от

...
Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от
Коментари Харесай

Французинът, за когото се представяше Спас: Бях в шок!

Французинът Александър Мартинез, чиято идентичност открадна измамникът Спас Василев от Кочериново, проговори пред Би Ти Ви. Разплитането на огромната машинация със самолетни билети във Facebook продължава. Повече от четири години Спас Василев е крал негови фотоси, с цел да построи безапелационно подправената си идентичност.

„ В началото бях в потрес, тъй като това е навлизане в моето персонално пространство. И след това… не знам, още съм шокиран. Разбрах, че той е употребявал моите фотоси, с цел да измисли собствен живот и е ограбил хора “, съобщи Александър Мартинез, чиито фотоси използваше българският лъжец.

„ Не приказвам български. Не се случва сходно нещо, даже във Франция. Не знам какво да ви кажа. Това е нещо непознато и за фамилията ми, и за приятелите ми. Все още ревизираме по какъв начин е станало всичко това “, добави французинът.

„ Не мога да си спомня да съм срещал това момче. Не знам дали в миналото съм го виждал. Казахте ми, че той е работил в самолетната промишленост също. Може да сме се засекли някъде на летището или другаде и да не помня “, показа Александър Мартинез.

„ Аз не го осъждам сега, само че разговарях с юриста ми да предприемем ли нужните дейности. Не съм юрист и не познавам добре законодателството. Разчитам на него, с цел да се оправя с това. Не знам какъв тъкмо е размерът на парите, които е взел от измамата, само че това е извънредно “, сподели французинът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР