Франция победи Германия с 1:0 в Мюнхен и оправда имиджа

...
Франция победи Германия с 1:0 в Мюнхен и оправда имиджа
Коментари Харесай

Автогол реши футболната класика Франция - Германия

Франция победи Германия с 1:0 в Мюнхен и оправда имиджа си на любимец №1 за европейската купа по футбол. Въпреки цялата мощност, с която разполага в офанзива обаче, отборът на " петлите " завоюва дуела с помощта на автогол. В виновник за " маншафта " се трансформира завърналият се в тима след 3-годишно заточение централен бранител Матс Хумелс, насочил топката неспасяемо в мрежата зад капитана Мануел Нойер при центриране на Люка Ернандес в 20-ата мин.

По подигравка на ориста точно Хумелс бе създател на единствения гол при успеха на Бундестима с 1:0 против французите в 1/4-финала от Мондиал `14, приключил с четвъртата международна купа на германците. Днешният му автогол беше общо трети от началото на Евро 2020 и по този начин още в първия кръг от груповата фаза беше подравнен абсолютният връх за най-вече попадения в личната врата в границите на един шампионат на Стария континент. Той беше подложен по време на Евро `16 във Франция.

Куриозите на ст. " Алианц Арена " започнаха още преди първия съдийски сигнал. Докато играчите на двата отбора се подреждаха по терена за началото на мача, на тревата с парашут се приземи екоактивист от " Грийн пийс ", протестиращ против нефтените компании. Охраната бързо го изведе от стадиона, само че посланието му беше забелязано от към 14 000 фенове по трибуните и милиони пред ТВ екраните: " Изритайте петрола ", гласеше то.

OMG!!! Zum Glück ist nichts passiert… Schockstarre…
— Florian Plettenberg (@Plettigoal)
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР