Франция и Германия настояват за допълнителни санкции заради отравянето на

...
Франция и Германия настояват за допълнителни санкции заради отравянето на
Коментари Харесай

Германия и Франция ще поискат ЕС да санкционира руснаци за отравянето на Навални

Франция и Германия упорстват за спомагателни наказания поради отравянето на съветския опозиционер Това се споделя в взаимно изказване на външните министерства на двете страни.
" Досега от Русия не е предоставено правдиво пояснение " и " считаме, че няма друго рационално пояснение за отравянето на Навални с изключение на присъединяване и отговорност на Русия, " се показва в изказването. То беше оповестено ден откакто че в кръвта на Навални са открити следи от " Новичок ".
 Навални: Европейски Съюз да предприеме твърди дейности против олигарси, любимци на Кремъл Навални: Европейски Съюз да предприеме твърди дейности против олигарси, любимци на Кремъл
Руският опозиционер Алексей Навални, който се възвръща в Германия след отравяне с вещество от групата " Новичок ", прикани Европейски...
Предложенията за наказания са " против лица, считани за виновни за това закононарушение и нарушаване на интернационалните правила въз основата на формалната им служба, както и на организация, участваща в програмата за " Новичок ".
Навални влезе в болница през август, откакто положението му внезапно се утежни по време на полет към Москва. 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР