Франческа Романа Ривели, която повечето фенове познават като Орнела Мути,

...
Франческа Романа Ривели, която повечето фенове познават като Орнела Мути,
Коментари Харесай

Неподвластна на времето! На 68 години легендата Орнела Мути изглежда зашеметяващо

Франческа Романа Ривели, която множеството почитатели познават като Орнела Мути, е известна актриса от италианското кино от 70-те и 80-те години, която закупи популярност след излизането на филмите „ Укротяване на опърничавата “ и „ Истории за елементарна полуда “.

Уникалният им дует с Адриано Челентано завоюва сърцата на не един фен и се трансформира в класика на международното кино.

Днес италианската красавица е на 68 години и може да не повярвате, само че тя към момента наподобява зашеметяващо! Наскоро даже снима фотосесия по бански и изуми феновете си.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ornella Muti (@ornellamuti)

68-годишната звезда напусна актьорството, като посвети цялото си свободно време на фамилията си. Последният филм с нейно присъединяване излезе през 2006 година

Знаменитостта се откри във Франция, където има личен винарски бизнес. Актрисата се занимава и с щедрост, само че не я обявява. Въпреки възрастта си Орнела поставя специфични грижи за фигурата и тялото си.

Всяка нейна фотография в обществените мрежи радва нейните клиенти, тъй като Орнела, съгласно тях, наподобява ужасно за възрастта си.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ornella Muti (@ornellamuti)

„ Не зациклям върху числата, осъзнавайки, че сме единствено посетители на тази планета. Но старостта, несъмнено, не прави никого благополучен “, признава актрисата в едно от интервютата си.

В една от фотосесиите си 68-годишната кино звезда реши да си направи горещи фотоси единствено по бански, позирайки на балкона. На фона на Орнела има красиво море, само че самата тя наподобява не по-малко красива.

Трудно е да се повярва, че тази хубавица единствено след няколко години ще навърши седемдесет. Съдейки по фигурата й, Мути изрично отхвърля остаряването.

 

Вижте тази обява в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ornella Muti (@ornellamuti)

Абонатите не можаха да сдържат страстите си от съблазнителната фотосесия на звездата:

„ Орнела, по персонална карта би трябвало да сте остаряла “
„ Е, по какъв начин успявате да изглеждате по този начин след 60? “
„ Прекрасна актриса и красива жена “
„ Винаги ви се удивлявам! “

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР