Фрактурите около очните ябълки на Боб Сагет и кръвоизливът около

...
Фрактурите около очните ябълки на Боб Сагет и кръвоизливът около
Коментари Харесай

Фрактурите на актьора Боб Сагет вероятно са причинени от падане на под с килим

Фрактурите към очните ябълки на Боб Сагет и кръвоизливът към мозъка му евентуално са породени от рухването на комика и артист върху твърда повърхнина, покрита с нещо меко, да вземем за пример килим, съобщи Асошиейтед прес.

Това демонстрират резултатите от отчет, оповестен във вторник, който разкрива повече детайлности за гибелта на телевизионната звезда. 

Боб Сагет умря на 9 януари тази година на 65-годишна възраст.

В отчета за случая, оповестен от шерифската работа на окръг Ориндж в Орландо, Флорида, е маркирано, че съгласно правосъдния доктор Джошуа Стефани фрактурите " евентуално са зашеметили господин Сагет " и той е трябвало да усети зашеметяване. Ако по това време край него е имало хора, те са щели да виждат " комплициране, нарушено равновесие и/или неразбираем диалект ", се показва в отчета. Точното място на рухването на Боб Сагет не се загатва. 

След направената през януари аутопсия правосъдният доктор заключи, че Сагет е умрял от инцидентен удар в главата, евентуално от рухване обратно. Следователите, извикани в първокласния хотелски апартамент, не откриха следи от битка или признаци, че някой различен е бил в стаята на Сагет по време на престоя му. Токсикологичният разбор не сподели съществуване на неразрешени субстанции в тялото на комика.

Според отчета по чаршафите или покривката на хотелското легло не е имало следи от кръв. 
                   
Първоначалният обзор на тялото на Боб Сагет в хотелския апартамент откри, че той има лек оток и дребни синини в ъгъла на лявото око. " Нямаше други признаци за какъвто и да е тип контузия или пострадване ", се споделя в отчета.

Шоуменът е открит от чиновник на хотелската защита на леглото си в хотел " Риц-Карлтън " в Орландо на 9 януари, откакто не е напуснал хотела и фамилията му е поискало инспекция на положението му.

На място е извикан служащ по поддръжката на хотела, с цел да отвори вратата на жилището на Боб Сагет, защото тя е била заключена от вътрешната страна. Въпреки че е открито, че вратата сред жилището на комика и прилежащата стая е отключена, записите на електронните ключалки в хотела демонстрират, че никой не е бил в съседство със Сагет от 7 януари - два дни преди да бъде намерено тялото му, се показва още в отчета.

Боб Сагет е най-известен с ролята си в телевизионния комедиен сериал " Пълна къща " и като остроумния водещ на " Най-забавните домашни видеоклипове на Америка ".
 
Малко преди гибелта си комикът, който е на път в границите на турнето си, споделя, че се е радвал на топъл банкет от публиката в Орландо и курортния регион Понте Ведра Бийч, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР