Фотоволтаичните централи набират все по-голяма популярност в България през последните

...
Фотоволтаичните централи набират все по-голяма популярност в България през последните
Коментари Харесай

tbi bank и ВВТ Инженеринг правят фотоволтаичните централи по-достъпни за домакинствата

Фотоволтаичните централи набират все по-голяма известност в България през последните години. За доста семейства те са идеалното решение да понижат разноските си за електрическа енергия в дълготраен проект, да бъдат по-независими и сигурни.

Изграждането на фотоволтаични централи към този момент е по-достъпно за семействата, с помощта на партньорството сред и ВВТ Инженеринг. Потребителите могат да закупят подготвени пакети, включващи планиране и изцяло създаване на фотоволтаични централи с включени висококачествени материали от потвърдени производители на вноски и по този метод да изплащат инвестицията си напред във времето, когато тя към този момент ще им носи изгоди от усъвършенстваната енергийна успеваемост и пазарна самостоятелност.

" В tbi bank се стремим да способстваме за опазването на околната среда освен посредством усъвършенстване на процесите в нашата активност, само че и като вършим по-достъпни сходни ефикасни, екологични и устойчиви решения за семействата ", споделя Екатерина Атанасова, началник " Търговски партньорства ", tbi bank.
 Снимка 651373
Екатерина Атанасова

Финансирането е налично за интервал от 3 до 60 месеца и суми от 100 до 30 000 лева, като плановете на ВВТ Инженеринг и финансовите проекти на tbi bank могат да бъдат съобразени с желанията и опциите на потребителите.

" Изграждането на фотоволтаична централа води до понижаване на зависимостта от огромните енергийни компании и съмненията в цените на електрическата енергия. Такъв вид инвестиция дава по-голяма непоклатимост на разноските за електрическа енергия и по-голяма сигурност за фамилията. Това е извънредно значима стъпка, поради обстоятелството, че следва битовите консуматори също да излязат на свободния пазар и цената на електрическата енергия е допустимо да бъде непредвидима ", разяснява доктор инж. Веселин Тодоров - специалист в региона на възобновимите енергийни източници и създател на " ВВТ Инженеринг ".
 Снимка 651370
Слънчевата сила е изобилен източник, с помощта на който предприятия и семейства могат да реализират енергийна самостоятелност и сигурност против покачването на цените на електрическата енергия. Фотоволтаичните централи са желан източник и поради чистата и устойчива електрическа енергия, която дават. По този метод компании и семейства могат в допълнение да допринесат за опазването на околната среда, без спомагателни старания и време.
 Снимка 651369
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР