Ford разпространи първите официални подробности, снимки и видео на версията 2021 година

...
Ford разпространи първите официални
подробности, снимки и видео на версията
2021 година
Коментари Харесай

Ford Fiesta премина през сериозно обновяване

Ford популяризира първите официални подробности, фотоси и видео на версията 2021 година на хитовата си Fiesta, която получава редица дизайн и технологични новости за новата си еволюция.

Наред със стилистичните промени по екстериора и интериора, Fiesta 2021 получава нови Matrix диодни светлини, 12.3-инчов бордови екран, EcoBoost Hybrid технология, седемстепенна Powershift роботизирана трансмисия, както и тематични дизайн елементи за четирите обособени равнища на изпълнение- Trend, Titanium, ST-Line и Active. Добавена също по този начин е първокласна версия Vignale.

"Fiesta е дребен автомобил с истинска персоналност ", разяснява Амко Леенартс, шеф на подразделението Дизайн на Ford Европа. "За нашата нова Fiesta ние създадохме още по-изразителна персоналност за всеки един от вариантите на Fiesta, с цел да могат нашите клиенти да избират вид, който отразява техния стил и виждане за живота ".



Дебют отбелязва също по този начин и спортната ST версия на Fiesta, която е оборудвана с изцяло вътрешна разработка спортни седалки, спомагателни декоративни елементи, може да бъде изпълнена в Mean Green екстериор и други.



Задвижването на Ford Fiesta ST 2021 е поверено на 1.5-литров EcoBoost, който генерира максимална мощност от 200 конски сили при 6000/мин и максимален въртящ миг от 320 Нм (+30 Нм). Компактният състезател, който получава нов Track режим на работа, е в положение да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.5 секунди и да развие оптималната скорост на придвижване от 230 км/ч

Новата EcoBoost Hybrid еднолитрова хибридна версия на Fiesta 2021 пък е налична в две мощностни версии- 125 и 155 конски сили, като и двете са конфигурирани с 6-степенна ръчна предавателна кутия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР