FORD обяви, че изцяло електрическата версия на новото поколение на емблемата на

...
FORD обяви, че изцяло електрическата
версия на новото поколение на емблемата
на
Коментари Харесай

Електрическият Ford F-150 ще се нарича Lightning. Премиерата е на 19 май

FORD разгласи, че напълно електрическата версия на новото потомство на емблемата на марката- F-150, ще се назовава F-150 Lightning и ще бъде показана пред света на 19 май по време на особено събитие в световната централа на компаният в Диърборн.

От Ford споделят, че F-150 Lightning ще предложи впечатляващи нововъведения и технологии, както и всички тези параметри, които превърнаха модела в най-продаваната кола в Америка. Световната премиера на ще бъде предавана онлайн в обществените канали на автомобилиня колос, както и на екрани на 18 основни местоположения, включително в Лас Вегас и Ню Йорк (Таймс Скуеър).

"От време на време се появява автомобил, който нарушава статуквото и променя играта... Model T, Mustang, Prius, Model 3. Сега идва F-150 Lightning ", разяснява Джим Фарли, президент и изпълнителен шеф на Ford. "Любимият автомобил на Америка в продължение на съвсем половин век става дигитален и изцяло електрически. F-150 Lightning може да зареди вашия дом по време на спиране на токоподаването, той дори е по-бърз от истинския състезателен F-150 Lightning и ще става все по-добър чрез обновяванията си по въздуха "

Производството на F-150 Lightning започва следващата пролет в напълно новия комплекс Ford Rouge Electric Vehicle Center.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР