Фондацията на Леонардо ди Каприо се присъедини към международната инициативата

...
Фондацията на Леонардо ди Каприо се присъедини към международната инициативата
Коментари Харесай

Фондацията на Леонардо ди Каприо се включи в защитата на Пирин

Фондацията на Леонардо ди Каприо се причисли към интернационалната самодейността за отбрана на естествен парк „ Пирин ”.

Ден откакто холивудската звезда Джаред Лето изпрати писмо до премиера Бойко Борисов, в което бяха посочени заплахите от разширението на ски зоната в Банско, фондацията на Леонардо ди Каприо разгласява в Twitter известие в поддръжка на акцията на WWF за Пирин.

„ Присъединете се към нас и Световния фонд за дивата природа, с цел да спасим вековните гори на българския народен парк „ Пирин " от изсичане и разширение на ски зоната “ приканиха от DiCaprio Foundation в обществената мрежа Twitter.

Join us and @World_Wildlife to help save the centuries-old forests of Bulgaria’s Pirin National Park from ski zone expansion and logging. https://t.co/Y0SYPh6uJr

— DiCaprio Foundation (@dicapriofdn) December 18, 2017

Правителството възнамеряваше да гласоподава измененията в концесионния контракт за ски зоната в Банско на 13 декември, само че вотът бе отсрочен поради митингите на еколози, които настояват, че новата концесия навлиза в обекта на международно завещание на ЮНЕСКО.

Окончателно решение се чака на 28 декември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР