Фондация За Нашите Деца“ обяви началото на нова мащабна фондонабирателна

...
Фондация За Нашите Деца“ обяви началото на нова мащабна фондонабирателна
Коментари Харесай

Фондация „За нашите деца“ с нова дългосрочна кампания в подкрепа на ранното детско развитие

Фондация „ За Нашите Деца “ разгласи началото на нова огромна фондонабирателна акция под надпис „ Прегръдка за нашите деца “. Целта на акцията, която ще продължи до края на 2021 година, е да ускори информираността на обществото по извънредно значимата тематика за ранното детско развиване, както и да ангажира повече самостоятелни донори в поддръжка на пълноценната грижа за децата.
Днес над 33.3% от децата в България живеят в риск от беднотия или обществено изключване, а доста родители не могат да дадат мощен старт на децата си в първите години от живота им. Наша обща отговорност е да се активизират всички запаси за повишение качеството на живота им и грижата за тях с навременна и съответна поддръжка.  
Защото ранното детство е един от най-важните интервали за по-нататъшното развиване на детето, то изисква оптимална поддръжка за него и за фамилията му. Защото 90% от мозъчната активност на индивида се развива в първите години от живота му, а вложенията в ранното детство носят над 10 пъти възвръщаемост за обществото. 
Мислите за личното всекидневие обаче, постоянно ни отдалечават от мисълта за останалите. Прекарваме многочислени часове у дома, сблъскваме се с друго наличие в обществените мрежи… и не стопираме да натискаме обичания „ Like ”, с цел да схванат приятелите ни, че нещо ни харесва. През това време „ невидимите “ деца се борят за своето по-добро на следващия ден.
Ако желаеме да реализираме действителна смяна, натискането на един бутон не е задоволително, значимо е всеки от нас да предприеме действително деяние, да помогне на някой в потребност. Защото нищо не може да размени същинската прегръдка, същинската обич или протегнатата за помощ ръка.
Посланици на „ За Нашите Деца “ по време на акцията ще бъдат редица родни инфлуенсъри и медии. Сред тях са актьорите Алек Алексиев и Дария Симеонова, артистът Орлин Павлов, Антоанет Пепе и Филип Стоянов. Всички сътрудници ще поддържат безплатно самодейността като осведомят и стимулират почитателите да обръщат повече внимание на нуждата от пълноценна грижа в първите години от житейското ни развиване.
Повече от 29 години фондация „ За Нашите Деца “ поддържа деца в ранна възраст и техните фамилии, помогнала е за възстановяване в качеството на живот на хиляди деца и техните фамилии.
Научете повече за активността на организацията и методите да присъединяване в акцията тук:.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР