Фондация Жълто и Черно“ подема инициатива за преименуването на Футболен

...
Фондация Жълто и Черно“ подема инициатива за преименуването на Футболен
Коментари Харесай

Подеха петиция за преименуване на Футболен комплекс Ботев 1912 на името на Никола Щерев - Старика

„ Фондация Жълто и Черно “ подема самодейност за преименуването на „ Футболен комплекс Ботев 1912 “:
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Уважаеми ботевисти,

120 години след рождението на именития Никола Щерев – Старика, „ Фондация Жълто и Черно “ подема самодейност за преименуването на „ Футболен комплекс Ботев 1912 “, намиращ се в пловдивския квартал Коматево, на името на индивида, основал детско-юношеската школа на клуба и съумял да донесе на „ Ботев “ и Пловдив първата шампионска купа на България по футбол.

Убедени сме, че е пристигнало времето да отдадем дължимото на Никола Щерев, като точно неговото име бъде тази мярка за честност, отдаденост и обич към „ Ботев “, която идните генерации ботевисти, имащи привилегията да израстват като персони и да се учат на футбол в клубната академия, би трябвало да се стремят да доближат.

Вярваме, че с сполучливото осъществяване на тази самодейност ще потвърдим на всички, че държим на историята си, като осъществим със наличие съкровеното обръщение „ Любов, излъчена от потомство на потомство! “

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР