Фондът за капиталови инвестиции на Българската банка за развитие влиза

...
Фондът за капиталови инвестиции на Българската банка за развитие влиза
Коментари Харесай

Фонд на ББР влиза с дялово участие в компания за електронна идентификация

Фондът за финансови вложения на Българската банка за развиване влиза с дялово присъединяване в компанията " Евротръст Технолоджис ". Това е шестата подред договорка на фонда от Групата на Българската банка за развиване, който предлага дялов капитал за напредък на дребните и междинните предприятия в страната, оповестява ББР. 

" Евротръст " е снабдител на квалифицирани удостоверителни услуги, предоставящ софтуерно решение за отдалечена електронна идентификация и електронен автограф с най-високо равнище на сигурност.

Чрез платформата жителите и бизнесът могат да подписват документи непосредствено през мобилния си телефон – най-бързият и комфортен метод за разписване, спестяващ време и средства, и осигуряващ безвредна среда. Електронният автограф е изцяло легален и равносилен на собственоръчно подложен автограф на хартия, прецизират от ББР.

" Евротръст " е интегриран от голям брой държавни институции, банки и небанкови финансови институции, застрахователи, пенсионни компании и телекоми. Приложението дава отговор на всички условия и стандарти за осведомителна сигурност, като употребява автоматизирано различаване посредством технология за 3D биометрия на лицето през камерата на телефона и посредством документа за идентичност.

Компанията " Евротръст Технолоджис " е основана през 2015 година и нейни клиенти са към този момент над 500 хиляди души. Освен в България, тя има офиси в Австрия, Македония и Италия.  

Инвестицията на Фонда за финансови вложения ще разреши растежа и експанзията й на нови пазари. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР