Фолкпевицата Теодора се завърна на музикалната сцена след 8-годишна пауза.

...
Фолкпевицата Теодора се завърна на музикалната сцена след 8-годишна пауза.
Коментари Харесай

Теодора с неочаквано признание за съпруга си

Фолкпевицата Теодора се завърна на музикалната сцена след 8-годишна пауза. Преди тъкмо толкоз години тя загърби сполучливата си кариера и отпътува да живее в Съединени американски щати, където се родиха двете й дъщери. 
 
                             

Изпълнителката на шлагера " Моят номер ", призна в подкаста " Не съм подобен човек ", каква е в действителност и за какво се нервира, когато я назовават с незаслужени избрания, написа Блиц. 

" Носталгията надви и с моя брачен партньор взехме решение да стегнем багажа и да приберем дефинитивно в България ", споделя Теодора. И признава, че не крие брачна половинка си, просто той нямал предпочитание да е обществена персона.

 
                             

" В Америка имах страховит живот, беше по-различно. В България е много по-динамично, до момента в който там се бях отдала напълно на развъждането на децата ми. Там е доста красиво, усещах се все едно съм на почивка. Всичко си имахме, нищо не ни липсваше. Оженихме се в Лас Вегас, беше приказна женитба. Моите родители не участваха, защото нямат документите, които са нужни за пътешестване в Америка ", споделя още изпълнителката в подкаста.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР