Фолкпевицата Мария заби двойник на бившия си съпруг - милионерския

...
Фолкпевицата Мария заби двойник на бившия си съпруг - милионерския
Коментари Харесай

Мария с ново гадже - двойник на Гущеров

Фолкпевицата Мария заби двойник на някогашния си брачен партньор - милионерския правоприемник Християн Гущеров!

Новият идеал на Отварачката се споделя Владимир Иванов и съгласно осведомени младежът е новоизлюпен предприемач с няколко дребни бизнеса. Двамата се щракнаха по време на присъединяване на Мария и очевидно не желаят повече да крият интимните милувки между тях. Но не следващият мъж до Мара прави усещане, а фамозната му аналогия с някогашния й Гущеров.

"Вероятно Мария още не може да преодолее Гущеров и търси Християн във всички останали ", съскат зли езици. Младокът внушава с размери, няколко татуса по ръцете, подкъсена брада, закръглено лице и обръсната коса, а изброените външни белези припомнят на тези на Християн.



След разтрогването на брака й с милионерския правоприемник името на Отварачката бе забърквано в не една и две любовни афери, измежду които и с по-възрастен от нея старозагорски предприемач. Но след тежката разлъка Мария не демонстрира новите си любовни трепети.



Иначе Влади има дребна компания за медии и вести, чието седалище се намира в Лондон, Англия. Съвсем скоро на младока му следва да разшири бизнеса си, като отвори първокласен бръснарски салон на бул. "Джеймс Баучер ". Фотосите в мрежата разкриват, че новият на Мария е безжалостен последовател на разкош, а парите не го тормозят ни минимум.



По всичко проличава, че новият фаворит пасва по всички критерии на усета на Мария. Певачката е харесала всички фотоси на Иванов в обществените мрежи, с което дава ясно да се разбере, че това е новият й мъж.





За разлика от Мария Християн Гущеров откри сродната си душа в лицето на моделката Светлана Василева и се приказва, че напълно скоро двамата ще се оженят. Въпреки че са дружно от близо половин година, връзките сред двамата са извънредно съществени и те неведнъж са разгласявали, че са подготвени дружно да станат родители. Въпреки че се разделиха със скандал, а Светлана даже изнесе куфарите си от къщата на Гущеров, дни по-късно мощната обич сред двамата срина егото им и те отново се събраха. Василева и Гущеров се венчаха в края на януари на уединен остров, с цел да избягат от светския звук, написа "България Днес ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР