Фолкпевицата Емануела посрещна новата година с поредна любовна драма. Навръх

...
Фолкпевицата Емануела посрещна новата година с поредна любовна драма. Навръх
Коментари Харесай

Любовна драма и скандал помрачи новата година на Емануела

Фолкпевицата Емануела посрещна новата година с поредна любовна драма. Навръх празника чалга дивата се скара грубо с някогашния си другар - Мартин Николов-Елвиса. Последва абсурден чат сред двамата, който Емануела оповести обществено. Макар двамата да са публично разграничени, наподобява въпреки всичко поддържат връзка, а посред им има огромна ревнивост.

Повод за абсурда става пътешестване на певицата до Пампорово.

Елвиса получава известие от недоброжелатели, че брюнетката е отпътувала при нова възлюбена в курорта. Видимо сърдит, предприемачът изпраща куп нелицеприятни известия към Емануела, които тя разгласява, само че по-късно изтри.

В известията попадат обиди като " отпадък " и други квалификации към чалга певицата. Елвиса написа, че не желае да чува повече за Емауела и двамата дефинитивно са завършили. Нарича я " лека жена " и желае от нея повече да не го търси, написа " България Днес ".

" Забравяш за мен и не ми пиши повече. Приключихме ", написа първо Мартин, а по-късно продължава с други известия, в които заплашва с физическа разпра. Певицата написа, че разгласява написаното, с цел да видят почитателите й по какъв начин по неин адрес се популяризира неистина, а тя е подложена на тормоз от някогашния.

Певицата показа, че няма какво повече да каже по случая, само че удостовери, че известията са същински. Самият Николов не бе открит за коментар.

За връзката на фолкзвездата с Елвиса се разчу през 2017 година. Повечето колежки на Емануела тогава откровено й завидяха за мъжа, който е съумяла да смъкна, тъй като той не е просто богат, а и произлиза от положително семейство и няма общо с някогашните й гаджета.

Връзката на двойката се оказа извънредно бурна. Влюбените непрестанно се разделяха и събираха, до момента в който в последна сметка и от двете страни имаше взаимни обвинявания в невярност.

За последно двамата бяха видяни дружно през лятото в нощен клуб. Малко по-късно избухна нов скандал посред им, а Емануела обществено упрекна Елвиса в невярност с моделката Венцислава Тафкова.

" С Мартин Елвиса ни свързват само другарски връзки ", изясни тогава Мис България, само че добави, че от страна на фолкизпълнителката е получавала заплашителни есемеси.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР