Фолкпевицата Емануела откри летния сезон, видя наш репортер. Изкусителната красавица

...
Фолкпевицата Емануела откри летния сезон, видя наш репортер. Изкусителната красавица
Коментари Харесай

Емануела изкушава на плажа под номер 9

Фолкпевицата Емануела откри летния сезон, видя наш кореспондент. Изкусителната хубавица събра мъжките погледи на плажа още при започване на юни. Поводът обаче се оказа не събиране на безоблачен тен, а фотосите на нов рекламен клип.

В него Емануела играе основната роля на изкусителка или по-скоро на „ гола деветка “, която се пече по изрязан бански на плажа. Нейна театрална партньорка е звездата от сериала София Ден и нощ Калина Кузманова.

Те са „ русото “ и „ черното “ прелъщение в рекламата на Мастика Пещера, която към този момент се върти в ефир. Снимките продължиха два дни като и двете героини са се държали извънредно професионално и доста бързо са изпълнили поставените им функции.

Рекламата ни придвижва в компанията на четирима другари, които играят карти в плажно капанче на морето. В последна сметка в „ сезона на дините “ никой не остава „ валат “. Акцентът е положителното прекарване измежду другари, непринудените взаимоотношения и обстановки, които всеки е преживявал.

Стилистиката на рекламата продължава лятната идея на Мастика Пещера, наблягаща на горещия сезон, пристрастеностите на кристали и радостното въодушевление. Емблематичният бански на дини също участва в рекламата.

Емануела е следващата звезда включена в връзката на известната анасонова напитка. През годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В основната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев- Куката, Калин Врачански.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР