Фолкпевицата Дебора, която се прочу печално след скандалното си участие

...
Фолкпевицата Дебора, която се прочу печално след скандалното си участие
Коментари Харесай

Шок в поп-фолка! Тази фолкаджийка скандализира мрежата...

Фолкпевицата Дебора, която се прочу печално след скандалното си присъединяване в " Биг Брадър " сервира следващата изненада за себе си, която още веднъж е с отрицателен привкус.

Изпълнителката шокира почитателите си в мрежата с признанието, че се е разделила с бащата на дедето си.

Брюнетката разкри в обществените мрежи, че е била доста нещастна с досегашната си половинка, разказа какъв брой неприятно се е държал той с нея, само че по какъв начин в последна сметка двамата... ще продължат да отглеждат сина си.



Дебора постоянно си е падала по трагичните сюжети, с каквито я запомнихме и при присъединяване й в Къщата на Големия брат, където още веднъж се изкара жертва в връзките си с останалите съквартиранти.



Тя се оказа действителна жертва и в връзките си с мъжете, тъй като след излизането си от шоуто, сподели в ефир насиненото си лице - удостоверение на обстоятелството, че е унизена.

Дебора по този начин и не пожела да покаже бащата на детето си, за който се знае единствено, че върти бизнес в Германия.

Преди към година фолкпевицата се придвижи да живее при него, скоро по-късно забременя, роди синът си Самуил, само че ето, че от няколко месеца живее назад в България.

Намеренията й най-малко към този момент са да остане в родината си, а за Германия даже не й се приказва, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР