Фолкпевицата Бони направи нещо изключително благородно. Тя реши да даде

...
Фолкпевицата Бони направи нещо изключително благородно. Тя реши да даде
Коментари Харесай

Бони подаде ръка на скитник

Фолкпевицата Бони направи нещо извънредно благородно. Тя реши да даде пари не скитник с експлицитната молба да си купи храна, а не пиянство. Скитникът не можеше да повярва, че получава едри банкноти, а не нормалните дребни стотинки, както е привикнал. На въпроса на певицата дали държи в ръцете си бутилка с алкохолна течност, бездомникът изрично отхвърля.

А ето какво написа Бони под видеото:

"Нека на първо място да сме хора в този комплициран и забързан живот! Човещината не е да подминеш, не е да хейтваш, не е да се присмиваш, не е да си единствено деен и настоящ в мрежите, а просто да бъдеш човек. Дали помагаш на безпаричен или на богат, на първо място помагаш на човек, само че не подминавай и потребността от помощ. Добротата не е популизъм, тя се носи и усеща със сърцето! ", изясни постъпката си изпълнителката, която е известна освен с щурото си държание на сцената, само че и с огромното си сърце. "

Докато тече видеото, индивидът с прокъсаните облекла разпознава кой стои против него, а това сигурно трогва чаровната фолкдива.

Може да се види големият контрастност сред двамата: скитникът е със зимна шапка, дебело яке, дълги прокъсани панталони и зимни обувки, а Бони е с невисок ток и къса рокля.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР