Фолкпевецът Илиян, изпял емблематичния чалга хит Тупалка, смени името си

...
Фолкпевецът Илиян, изпял емблематичния чалга хит Тупалка, смени името си
Коментари Харесай

Илиян Тупалката си смени името

Фолкпевецът Илиян, изпял емблематичния чалга шлагер " Тупалка ", смени името си и към този момент ще се показва като Илиян Бойд.

Бойд в действителност е кратко от семейството му - Бойдев. Последователите му в обществените мрежи с наяве удовлетворение установяват и смяната, която е постигнал с тялото си.

Певецът доверява, че съвсем всеки ден тренира и по тази причина се усеща доста добре. Последното му въодушевление е тенис на корт, а за по-добри резултати разчита доста на своята треньорка Радослава.

Другата вест при Илиян е, че към този момент има личен канал в " ЮТюб " - ILIAN BOYD Official. Там бе качена и най-новата му ария - " Името ти ".

Тя е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е написан от Росен Димитров и Сияна. Режисьор на видеото е Виктор Антонов, оператор – Радослав Гочев.
свързани новини2511на 14.07.2021
" Пея за обич в " Името ти ". Точно за обич да пеем имаме потребност в този момент. Напук на лошотията, на инат на всевъзможни ограничавания и терзания. Пяли сме защо ли не през годините, само че в този момент е време да сме по-добри, да даряваме обич и да получаваме обич ", споделя Илиян.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР