Фолкдивата Мария винаги е била известна, а и самата тя

...
Фолкдивата Мария винаги е била известна, а и самата тя
Коментари Харесай

Мръсни номера: Ето как Мария си върнала Мирослав, след като го изгонила 4 пъти

Фолкдивата Мария постоянно е била известна, а и самата тя нееднократно е споменавала гордо в изявленията, че е безспорна хала в любовта. И в никакъв случай не е оставала без мъж до себе си.

Очевидно даже и бракът ѝ с Мирослав, за който твърди, че е мъжът на живота ѝ, не може да я смири и тя е подготвена за ответен удар, в случай че нещо се обърка. Или най-малко по този начин се приказва през последните дни, откакто в мрежата изтекоха клюки, че единствено половин година, откакто се омъжи за трети път, към този момент е пред бракоразвод.

Факт е, че мълвата се разнесе тъкмо след завръщането на съпрузите от Гърция, където се твърди, че са се скарали, а оттогава Мария не е разгласила общи фрагменти с обичания си в мрежата. А знаем, че в днешно време това е сериозен знак. Друг факт е обаче, че секси миньончето не е коментирало слуховете за разлъка и даже направи опит да ги приключи, като разгласява остаряла фотография с Мирослав, само че бързо беше разконспирирана.

Сега се приказва, че тя е съумяла да изглади разликите си с Мирослав и двамата още веднъж са щастливи дружно. Оказа се обаче, че сходно разтърсване се случва за 4 пъти от началото на връзката им, а когато се стигне до такава обстановка, Мария прилагала еднакъв номер, с който постоянно си прибирала мъжа.

Според незнайни източници, фолкдивата постоянно триела общите фотоси, по-късно започвала да звъни на разнообразни мъже, с цел да потвърди, че във всеки миг може да откри заместител на половинката си, а за край - заплашвала, че ще се върне на сцената. И тази тактичност проработвала всякога, в това число и в този момент, което докарвало Мирослав до прибягване към заеми, с цел да успее да ѝ угоди. Във фолк средите от година се обзалагат какъв брой ще продължи този брак на Мария, като съгласно най-големите оптимисти ще се задържат към 2-3 години.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР