Фолкдивата Мария разбуни духовете през последните дни покрай новините около

...
Фолкдивата Мария разбуни духовете през последните дни покрай новините около
Коментари Харесай

Биячът Миро си взе обратно подарените на певицата Мария коли

Фолкдивата Мария разбуни духовете през последните дни около новините към себе си, че е станала жертва на домашно принуждение. Сега пък стана ясно, че пребилият я Мирослав Соколов, с който се събра преди към две години, си е взел обратно лъскавите коли, които тя шофираше, оповестяват от Lupa.bg.

За Коледа изпълнителката на " Спомен " се снабди с червен джип " Ламборгини Урус " за към 250 000 евро. Миро Дзвера, какъвто е прякорът на Мирослав, обаче си е прибрал возилото. 
                             

 

Според информацията лихварят наредил на чиновниците си да вземат ключовете и документите на колата, която скоро ще премине в неговите ръце и в тези на първата му брачна половинка Вая.

Припомняме, че Соколов е под домакински арест, откакто преби законната си брачна половинка Мария. Той е упрекнат в домашното принуждение и закани за ликвидиране. 
                             

 

От няколко дни певицата кара различен джип " Ленд Ровер " с надалеч по-скромна цена от тази на Ломборгинито - към 90 000 лева Най-вероятно скоро биячът ще ѝ отнеме и тази кола. 

Явно предприемачът добре си е пресметнал нещата, той като всичките му движими парцели са купени преди брака му с певицата, а колите му се водят на компания, тъй че той няма какво да дели с Мария при възможен бракоразвод.

Единственото, което може да получи заралийката, е солидно обезщетение като компенация за нанесения върху нея побой и заканите, допълват от изданието.
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР