Фолкдивата Емануела сподели искреното си възмущение от поведението на младите

...
Фолкдивата Емануела сподели искреното си възмущение от поведението на младите
Коментари Харесай

Емануела: Семейните ценности са изцяло потъпкани

Фолкдивата Емануела показа откровеното си отвращение от държанието на младите в днешно време и цялостното им занемаряване на фамилните полезности.

"На всеки му се живее, само че би трябвало да държи на индивида до себе си и на фамилията си”, показа певицата. Тя декларира още, че през днешния ден младите не са склонни да вършат взаимни отстъпки в името на любовта, написа в. "Монитор ".

Не е загадка, че Емануела води сложен персонален живот, защото не ѝ върви в любовта. През последните месеци тя още веднъж се завърна при някогашния си обичан, Елвиса, само че все още наподобява, че са разграничени.

Певицата разкрива, че единственото място, на което се усеща изцяло щастлива и я кара да не помни за всички проблеми от всекидневието е сцената:

“Забравям всичко и даже да имам някакви проблеми, терзания, драми в персоналния си живот, стъпя ли на сцената всичко изчезва и превключвам на напълно друга вълна. Публиката ме подготвя към това, да им се отдам като реализатор напълно. Публиката е тази, която ме стимулира най-вече “, откровена бе тя.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР