Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че

...
Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че
Коментари Харесай

Кали зарязана от Наско Салфетката

Фолкаджийката Кали остана без гадже. Певицата, която се хвалеше, че младият й ухажор я гледа като писано яйце, е била зарязана от Атанас Червенков преди няколко месеца. Наско Салфетката, както е прочут 35-годишиният мъж, бил бясно влюбен с изпълнителката и желал да има деца от нея. 48-годишната певица сякаш се съгласила да роди от младия си мъж и почнала хормонална терапия за инвитро, само че бързо спряла хапчетата без да пита и скрито от половинката си.

Наско се надявал да стане татко, а Кали го лъжела, че пие хормоните. В края на предходната година милионерът спипал брюнетката, че не приема медикаментите, и я зарязал с гръмък скандал, написа " Уикенд ".Най-доволни от развоя на събитията били родителите на Наско, които въобще не одобрявали връзката с кака му Кали. Чалгаджийката е с 14 години по-голяма от към този момент някогашния си обичан. Двамата изкараха дружно 5 години и се очакваше, че любовта им ще прерасне в брак.

" Започнах един нов живот. Аз съм. една чудесна връзка, котяо ме разгражда в най-хубавите ми аспекти. Започнах да рисувам, сюрпризирана съм от себе си… не е изключено да родя още деца ", съобщи преди време изпълнителката, която сякаш беше подготвена да роди четвърто дете от четвърти мъж, само че очевидно единствено на думи.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР