Фолкаджийката Галена отново започна да пие по време на участия.

...
Фолкаджийката Галена отново започна да пие по време на участия.
Коментари Харесай

Галена пак се излага по чалготеките СНИМКАч

Фолкаджийката Галена още веднъж стартира да пие по време на участия. Чалгаджийката налетя на обичаните си шотове по време на присъединяване в Студентски град в столицата. В предишното Галена бе станала известна с алкохолните си осъществявания, до момента в който пее, и това рисково забавляваше феновете й. Коронният й номер беше да хваща чашката на шота единствено с уста, без да употребява ръцете си, и да изпива градусовата напитка на екс. Малко фолкаджийки могат да се похвалят с сходна сръчност, само че за Галена таблата с шотове е неотменима част от купона. Скандалната изпълнителка не желае да изпее и началото на куплета, без да е подгряла с една-две текили, кълнат се хора, участвали на нейни участия.

По време на втората си бременност чалгарката заряза пиячката и не близваше нито капка. В небитието изчезна и алкохолната й стратегия, което разочарова армията от чалга фенове. Дори и откакто роди, Галена не се отпускаше да обръща чаши с алкохол, евентуално с цел да дава добър образец на подрастващите, написа " България Днес ".

 Галена отново се налива по чалготеките

Но изкушението евентуално е победило, тъй като фолкаджийката с необятна усмивка одобри предлагането да пие на екс с посетител на заведението. Бърза наздравица и алкохолната течност потъна в гърлото й. А по-късно настана и същинското шоу. Напорист юноша се качи на сцената и чалгарката безусловно му налетя. Двамата демонстративно се сваляха, а в един миг младото жребче даже сграбчи микрофона и запя, до момента в който Галена стоеше и го изпиваше с взор. Стана същинско шоу, както си написа в учебниците по нощни забави.

За разлика от колежките си Галена не стои статична на сцената, а се раздава на най-много. Певицата непрестанно се майтапи с хората, което подготвя за щуро празненство. Като запазена марка на Галена й остава заниманието да пее зад бара. На едно от участията си преди време тя влезе в роля и смени барманките, наливайки напитки на вперилите погледи в нея студенти. " Аз съм си човек от народа. Мога да си пия с всеки! " - споделяла изпълнителката след няколко напитки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР