Фолкаджийката Джулия каза "да" на любимия си мъж - Кристиан

...
Фолкаджийката Джулия каза "да" на любимия си мъж - Кристиан
Коментари Харесай

Фолкаджийката Джулия каза да на Митака от София ден и нощ

Фолкаджийката Джулия сподели "да " на обичания си мъж - Кристиан Кирилов, който е прочут с присъединяване си в сериала "София денонощно ".

Връзката на двамата се разви скоростно, откакто се загаджиха преди няколко месеца, през месец май т.г. Кристиан й предложи неочакван брак, Джулия одобри, и ето, че към този момент са и семейство. Бракосъчетанието до през вчерашния ден беше защитавано в загадка, написа в. "България през днешния ден ".

"Както споделих: "Ти си! " На 14 юли станахме публично Мистър и Мисис Кирилови. А на 29.09.2019 година ще си кажем "да " и пред най-близките ни родственици и другари ", направи обществено самопризнание Джулия. Двамата са съумели повече от два месеца да крият, че са семейство, макар че имаше миг, в който за малко не се издадоха. Жулиета, както е същинското име на чалгарката, си промени семейството на Кирилова в обществените мрежи и незабавно беше набедена, че е омъжена.

На тайното сключване са участвали единствено кумовете на влюбената двойка. Но не това изпъква най-силно, а облеклото на младоженците. Експоловинката на Фики е в светла рокля, която едвам прикрива огромните й силиконови гърди, а Кристиан е с разгърдена риза. "Да се чуди човек на женитба ли са или на присъединяване в някоя чалготека ", беше един от десетките злостни мнения на почитателите в обществените мрежи.

За успокоение, евентуално на сватбата със фамилията и приятелите фолкаджийката ще бъде в бяла рокля, както повелява традицията. Джулия и Кристиан ще се вземат на 29 септември, а изборът на датата не е инцидентен - това е обичаното число на двойката, откакто на 29 май Кирилов изненада певицата по много автентичен метод и й падна на колене с годежен пръстен в ръка.

Всичко се случи, до момента в който Джулия беше спряна от полицията, а Кристиан се появи изведнъж с пръстен в ръка, като й сподели: "Имаш два разновидността - или да останеш с служителите на реда, или да дойдеш с мен “. В идващия миг към този момент беше паднал на колене, а неговата обичана, без да се замисли, отговори с по този начин желаното "да ". Цялата преживелица стана обществено известна, откакто и двамата разгласиха в интернет видео от предлагането.

Мистерия е кои колежки на Джулия ще участват на сватбата, като при тези решения обичайно постоянно има афектирани, защото не са поканени.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР